Cupcakes bakken en versieren

De kinderen vroegen zich af hoe ze dat nu deden in de Cupcake Cup, cupcakes bakken zonder pakje? Dat is niet zo moeilijk maar je moet het natuurlijk wel even weten. Dus afgelopen maandag kregen ze een recept en had ik de ingredienten klaar staan. Zelf afwegen, de weegschaal op nul zetten, de mixer monteren en ieder iets in de kom doen. Het was een dringen in de keuken  😉 Maar als je cupcakes bakt is het resultaat gewoon altijd goed, want ze zijn lekker! Het basisrecept kregen ze ook mee naar huis, kunnen ze thuis ook zonder pakje bakken.

We maakten tweemaal beslag, de ene portie was naturel maar kreeg wel en paars kleurtje mee van kleurstof. De tweede portie werd roze gekleurd met fruit, hiervoor gebruikten we een half doosje diepvries fruit.

Met de cupcakes in de oven was het tijd om de versiering te maken. Van fondant werden blauwe rondjes gemaakt met daarop van fondant en strooisels een prachtige eenhoorn. Deze mooie versiering plakten we met een beetje chocopasta vast op de cupcakes. Ze kregen 2 cupcakes mee naar huis, geen idee of ze het thuisfront ook gehaald hebben 😉

Maak er wat van!
*Suze*

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial